Ο César Marquez Perez έχει βαθιές ρίζες στο Bierzo. Η οικογένειά του ίδρυσε το οινοποιείο Castro Ventosa το 1752 και το έχει μέχρι σήμερα. Χάρη σε αυτή τη μακρά ιστορία, έχει πρόσβαση σε πολλές από τις κορυφαίες τοποθεσίες στην περιοχή. Έχει μεγαλώσει στα αμπέλια και τα οινοποιεία στο Bierzo και έχει μάθει από τους μεγαλύτερους του, συμπεριλαμβανομένου του θείου του Raul Perez. Και τώρα έχει το δικό του έργο. Ξεκίνησε το ατομικό του έργο το 2015 και σήμερα φτιάχνει 7 κρασιά. Είναι μέρος του νέου κύματος των Ισπανών Vignerons που έχουν γνώση του ευρύτερου κόσμου του κρασιού και επίσης σεβασμό και επαφή με τη γη γύρω του. Βρίσκει παλιά αμπέλια σε μοναδικές τοποθεσίες και τα οινοποιεί ξεχωριστά για να επιδείξει την ικανότητα της Mencía να μεταδίδει το μοναδικό terroir της. Καλλιεργεί βιολογικά και φτιάχνει κρασιά που δεν είναι απλά υπέροχα για το Bierzo ή την Ισπανία, από οποιαδήποτε περιοχή ή χώρα.